dijous, 22 de març del 2012

Comitè de Vaga de Cardedeu, això que és?


Una iniciativa per sumar entitats i persones que es vulguin mobilitzar per la Vaga del 29 de març i fer que sigui un èxit: Persones i col·lectius del poble, indignats i cansats de les males decisions dels nostres governs que només fan més rics als rics i més pobres als pobres, i que les persones estiguem al servei de l’economia i no al revés.

La Vaga General del 29-M és més que una vaga, és el nostre crit de protesta social i rebuig a les mesures contra la Sanitat, l'Educació i el Treball que són un atac contra els drets elementals de les classes populars i una condemna a les generacions futures.

Al poble de Cardedeu

Fem una crida al poble de Cardedeu perquè digui prou. Per marcar una ratlla allà on no es poden seguir trepitjant els nostres drets aconseguits amb la lluita dels que ens van precedir i que ara cal defensar. Fem una crida a mostrar un poble solidari. La solidaritat de Cardedeu es veurà quan el 29 de març tot el poble s’aturi. Així mostrarem la solidaritat amb aquells que no arriben a final de mes, amb aquells que es troben sota el llindar de la pobresa, aquells que no poden planificar el futur perquè l’atur és com una llosa que els cau al damunt, als joves i dones que se’ls imposa un futur de precarietat laboral i econòmica, a aquells que hauran de marxar a buscar feina ben lluny de casa (quan sabem que emigrar forçadament comporta patiment), etc.

Cal fer un gran crit, abaixar las persianes i que diem tots plegats “VOLEM ELS NOSTRES DRETS I ELS NOSTRES DINERS. NACIONALITZEU LA BANCA!”

A totes les entitats i persones de Cardedeu:

Sumeu-vos al Comitè de Vaga de Cardedeu!